top of page

Winkelen

Hieronder vind je alle winkels in ons dorpshart. Achter deze lokale ondernemingen zitten bevlogen en betrokken ondernemers die zich niet alleen inzetten voor hun winkel, maar ook voor onze gemeenschap. Gelukkig maar, want alleen als we allemaal ons steentje bijdragen blijft ons dorp Heteren levendig en vitaal.

 

Kies bewust, koop lokaal!

Cadeaus & speelgoed

Cadeauwinkel

Hip & Hebbes

Bij Nicole scoor je altijd een leuk cadeautje. Je vindt er onder andere speelgoed en leuke woon-accessoires.

Hip&Hebbes2.png

Bakkerij

Echte bakker

Ad Bos

Lekker he, de geur van vers gebakken brood? Daar zorgt Gerbert voor. Maar ook zijn taarten, gebakjes, koekjes en andere lekkernijen gaan als warme broodjes over de toonbank. 

102448819_3134249556668488_759271134699978752_n_edited.jpg

Naaimachinehandel

Arends

Handig om kleding te repareren, maar ook leuk als hobby. Marianne vertelt je alles over naaimachines en helpt je bij de aanschaf, reparatie en onderhoud. 

Arends.jpg

Rijwielhandel

Vermeer

Het is heerlijk fietsen in de Betuwe, maar met een kapotte fiets kom je niet ver. Voor een nieuwe, reparatie of onderhoud is Jan jouw man.

Vermeer.jpg

Dierenarts

Lingehoeve diergeneeskunde

Een huisdier is een lid van de familie en die wil je natuurlijk niet kwijt. De Lingehoeve helpt je om jouw huisdier zo lang mogelijk gezond te houden.

1GR_9204.jpg

Schoenenwinkel

Brugman

Schoenen & Sport

Nieuwe schoenen nodig? Dan ben je bij Gerard aan het juiste adres. Ook voor je wandelschoenen of voetbalschoenen hoef je het dorp niet uit. 

Brugman.jpg

Bouwmarkt

HUBO

Voor alle handige Harrie's, maar ook voor iedereen met twee linker handen, Hubo helpt je. Marja en haar collega's staan voor je klaar.

1GR_5025a.jpg

Supermarkt

JUMBO

Teun en zijn collega's staan 6 dagen in de week voor je klaar om je te voorzien van al jouw boodschappen. Toch fijn zo'n supermarkt in het dorp.

900-1.jpeg

Schoonheidssalon

Skin Bliss

Je huid is het grootste en meest zichtbare orgaan van jouw lichaam en vraagt dagelijks om aandacht. Ilona helpt je met een fijne behandeling en goede verzorgingsproducten.

1GR_9323.jpg

Koffiehuis & bibliotheek

De Huiskamer

van Heteren

Een lekkere kop koffie, nieuwe mensen ontmoeten of een boek lenen? Voor dit en meer ga je naar de Huiskamer van Heteren. Kijk ook zeker even in de hoek met streekproducten.

1GR_7224a.jpg
bottom of page