top of page

Diensten

Hart van Heteren kent ook een fijn en uiteenlopend dienstenaanbod. Laat je goed adviseren, verzorgen en vooral ontzorgen. Hieronder vind je de diverse specialisten die klaar staan om je met alle liefde te helpen. 

Ontspanningspraktijk

Beleef

We leven vaak een druk leven en vergeten soms om voldoende te ontspannen. Shannon helpt je met haar massages en warmtecabines om even heerlijk tot rust te komen en het lichaam sterkte te maken.

Beleef - verkleind.png

Schoonheidssalon

Skin Bliss

Je huid is het grootste en meest zichtbare orgaan van jouw lichaam, en vraagt dagelijks om aandacht. Ilona helpt je met een fijne behandeling en goede verzorgingsproducten.

1GR_9229.jpg

Kapsalon

Chavos

Kan jouw kapsel wel een onderhoudsbeurt gebruiken of ben je toe aan iets nieuws? Anja en Chanel helpen je graag. 

hoe-vaak-kapper-man-vrouw.jpg

Koffiehuis & bibliotheek

De Huiskamer

van Heteren

Een boek lenen, je boodschappen thuis laten brengen via de brengservice of hulp vragen bij een uitdaging of initiatief? Je begint bij de Huiskamer.

1GR_7212a.jpg

Huisarts

De Beemdhof

Heb je pijntjes of accuut hulp nodig? Kom langs bij de huisartsen en praktijkondersteuners van huisartsenpraktijk de Beemdhof.

e0vxgixayhc4_std1024.jpg

Supermarkt

Jumbo

Je OV-kaart opladen of een pakketje versturen? Ook dat kan bij Jumbo Heteren. 

Jumbo Wim.jpg

Kapsalon

Piki's

Als je haar maar goed zit. Laat dat maar Suus en haar collega's over. Ook voor producten om je haar goed te verzorgen ben je bij Piki's aan het goede adres.

1222481911535358.jpg

Tattoo shop

Rutjes Ink

Ze zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld: tatoeages. Een kunstwerk op je lichaam. Dat wil je door iemand laten doen waar je je fijn bij voelt. Rutjes Ink heeft een mooie staat van dienst. 

1GR_8516a.jpg

Apotheek

De Hoeve

Heteren

Een goede gezondheid staat voorop. Het is dan ook een prettig idee dat jouw medicijnen dichtbij huis verkrijgbaar zijn. Daar zorgen Elske en haar collega's voor.

de-hoeve-heteren-mevr-Elske-hokke-scaled-428x600.jpg

Verzekeringen, hypotheek en bankzaken

Schrijner Assurantiën

Als het over je geld, hypotheek of verzekeringen gaat wil je niet voor verrassingen komen te staan. Daarom hebben wij Gilbert.

Schrijner - klein.png

Dierenarts

Lingehoeve diergeneeskunde

Een huisdier is een lid van de familie en die wil je natuurlijk niet kwijt. De Lingehoeve helpt je om jouw huisdier zo lang mogelijk gezond te houden.

1GR_9156.jpg

Pin-automaat

Geldmaat

Waar vind je ze nog, een openbare pinautomaat? Nou, in Heteren tap je de flappen gewoon nog uit de muur.

3200x1800a.jpg
bottom of page