top of page

Hetersche spaarpas

Met de Hetersche spaarpas belonen wij jou voor jouw lokale betrokkenheid. Voor iedere aankoop in het Hart van Heteren ontvang je punten en deze punten zijn in te wisselen tegen een korting of te doneren aan een van de aangesloten lokale initiatieven en verenigingen. Een typisch voorbeeld van hoe we allemaal beter kunnen worden door als inwoners, ondernemers en verenigingen samen te werken.

Plaatje 3.png

Ontdek de voordelen van de Hetersche Spaarpas en geef een boost aan jouw lokale winkelervaring! Spaar en verdien het hele jaar door gratis punten bij elke aankoop in Heteren, en profiteer van speciale acties. Deelnemende winkels en bedrijven zijn eenvoudig te herkennen aan de acceptatiekaart bij de ingang, waardoor je moeiteloos kunt profiteren van lokale voordelen.

Hoe het werkt 

De Hetersche spaarpas is verkrijgbaar bij alle deelnemende organisaties in Heteren. Na ontvangst van de spaarpas kun je direct beginnen met sparen. De gespaarde punten worden digitaal bijgeschreven op je pas, waarbij één spaarpunt gelijk staat aan één eurocent. Met de gespaarde punten heb je de vrijheid om weer inkopen te doen bij de deelnemers.

 

Sparen voor jouw favoriete lokale club
In een leefbare omgeving floreren de inwoners. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om ook voor je vereniging te sparen. Bij registratie van jouw Hetersche spaarpas kun je aangeven voor welke vereniging je wilt sparen. Is je vereniging niet vermeld? Het bestuur kan een aanvraag indienen via info@hartvanheteren.nl

 

Registreer nu jouw Hetersche spaarpas

Om de gespaarde punten te verzilveren, dien je de pas eerst te registreren. Dit kan eenvoudig bovenaan op deze pagina. Als je geen mogelijkheid hebt om de spaarpas online te registreren, kun je terecht bij het dorpservicepunt in de Huiskamer van Heteren. Zij bieden digitale hulp om de pas te registreren.

Dowload de Hetersche spaarapp
Naast de spaarpas is er ook de Hetersche spaarapp voor nog meer acties en korting. Bespaar op je favoriete producten, diensten en evenementen, variërend van gratis koffie tot speciale aanbiedingen. Draag bij aan de bloei van ons dorp door punten te sparen voor je favoriete vereniging of stichting. Koop bewust, bespaar lokaal, en zie hoe jouw aankopen een positieve impact hebben op Heteren. De Hetersche spaarapp is te downloaden in jouw App-Store! Open de App-Store op je telefoon, zoek in de zoekbalk naar “Hetersche spaarpas” en download de app!

 

Wat kost het?
De aanschaf van de Hetersche spaarpas bedraagt eenmalig € 2,50. Na registratie krijg je gelijk 100 punten van ons cadeau! Profiteer t/m de opening van onze speciale actie: één gratis pas per persoon. Deze is af te halen bij iedere deelnemende organisatie, herkenbaar aan de kaart bij de ingang. 

Verlies of diefstal?
Meld dit dan direct bij het dorpservicepunt van de Huiskamer van Heteren. Zij kunnen de pas blokkeren en de gespaarde punten overzetten naar je nieuwe pas. 

Geef een leuk lokaal cadeau!
Maak iemand blij met een Hetersche cadeaukaart! Een leuk, divers én lokaal cadeau waarmee de ontvanger gegarandeerd kan slagen in Heteren. 

Contact
Heb je geen antwoord op je vraag gevonden? Aarzel dan niet en mail naar info@hartvanheteren.nl

Deelnemende organisaties

 • Echte Bakker Ad Bos

 • Brugman Schoenen & Sport

 • Grillroom Al volo

 • Huiskamer van Heteren

 • Cadeauwinkel Hip en Hebbes

 • Kapsalon Chavo

 • Schoonheidssalon Skin Bliss

 • Ontspanningspraktijk Beleef

 • Lingehoeve Diergeneeskunde

 • Apotheek Heteren

 • Schrijner assurantiën

Wil je jouw bedrijf aanmelden of heb je meer vragen? Stuur gerust een mail naar info@hartvanheteren.nl voor meer toelichting of een demonstratie.

Clubsparen

Met de Hetersche spaarpas of app kun je binnenkort ook voor een club, vereniging of goed doel sparen! Een gedeelte van de gespaarde punten kun je toewijzen aan de deelnemende clubs. Op je account via ‘gegevens aanpassen” bij ‘spaardoel’ geef je dan aan voor welk doel je wilt sparen. Na de zomer van 2024 wordt de lijst met deelnemende clubs, verenigingen en stichtingen gepubliceerd. Zou dit interessant kunnen zijn voor jouw vereniging, stichting of goede doel? Laat het bestuur dan een aanvraag indienen via info@hartvanheteren.nl

Hetersche cadeaukaart

Maak iemand blij met een Hetersche cadeaukaart! Een leuk én lokaal cadeau waarmee de ontvanger gegarandeerd kan slagen in Heteren. Een cadeaukaart kost zelf €2,50. Deze zijn verkrijgbaar in de waardes met 500 (€5,00), 1.000 (€10,00), 2.000 (€20,00) of met meer spaarpunten. De Hetersche cadeaukaart is te koop bij het dorpservicepunt in de Huiskamer van Heteren.

Wil jij jouw personeel en/of relaties verrassen met de Hetersche cadeaukaart? Neem dan contact met ons op via info@hartvanheteren.nlOmdat het hierbij vaak gaat om meerdere exemplaren, denken we graag met je mee.

 

Cadeaukaart verzilveren
Heb je een Hetersche cadeaukaart ontvangen en wil je deze verzilveren? Op de kaart staat een unieke code, waarmee de waarde kan worden opgewaardeerd. De waarde wordt dan in punten bijgeschreven op de cadeaukaart, waarmee bij alle deelnemers betaald kan worden. Dat kan door de pas eerst te registreren. 

bottom of page