top of page

Onze vrijwilligers

Het resultaat van onze stichting valt of staat met alle vrijwilligers die hiervoor aan de lat staan. Hieronder vind je een overzicht van onze bestuursleden en de bezetting in onze 4 commissies. Achter deze commissies zit nog een leger aan vrijwilligers, denk bijvoorbeeld aan iedereen die de diverse evenementen mogelijk maken. Wil jij ook je steentje bijdragen aan een levendig en vitaal Heteren? Ga dan naar Word vrijwilliger en geef je voorkeuren door.  

Maak kennis met ons bestuur:

1GR_9253a.jpg

Ronnie Groenewold

Voorzitter

1GR_9296a.jpg

Gilbert Schrijner

Penningmeester

1222481911535358.jpg

Suus Siccama

Bestuurslid

1GR_9268a.jpg

Bert Jansen

Bestuurslid

1GR_9285a.jpg

Nicole van den Bos

Bestuurslid

Marketing

Aanspreekpunt: Ronnie

Om inwoners te informeren over de sociale activiteiten is er communicatie nodig. Als inwoners op de hoogte zijn van de dagelijkse activiteiten en evenementen, worden inwoners gestimuleerd om mee te doen. Daarmee ontstaat er meer leefbaarheid. Door daarnaast de leuke acties van lokale ondernemers onder de aandacht te brengen, wordt het extra aantrekkelijk om lokaal te kopen. 

Centrummanagement

Aanspreekpunt: Gilbert

Een sociaal dorpshart is een buitenruimte waar mensen van jong tot oud elkaar ontmoeten omdat het aantrekt en er wat te beleven valt. Op de dagen dat er geen activiteiten worden georganiseerd, zorgen objecten zoals de waterfontein en het carillon voor levendigheid. Ook vinden we het leuk om tijdens bijzondere feestdagen extra uit te pakken. Ook deze objecten en initiatieven worden gedragen door vrijwilligers.  

Evenementen

Aanspreekpunt: Suus

 

Ons doel is om maandelijks een evenement plaats te laten vinden in het Hart van Heteren en wekelijks sociale activiteiten te organiseren in de Huiskamer. Voor de buitenevenementen zijn we in overleg met bestaande initiatieven om deze waar mogelijk te verbinden met het centrumgebied. Ook stimuleren we nieuwe initiatieven en helpen we deze waar we kunnen.

Samenwerking

Aanspreekpunt: Nicole

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Door als ondernemers de krachten te bundelen en de samenwerking aan te gaan met bedrijven op het bedrijventerrein kunnen we unieke combinaties maken.

bottom of page