Een succesvol en kloppend dorpshart

Het Hart van Heteren gaat over het ontwikkelen van een levendig dorpshart voor Heteren. Een plan waarbij ondernemers samenwerken aan een uniek collectief concept in het centrum van Heteren. 

De afronding van het centrumplan zorgt voor verdere centralisering en verbreding van winkelvoorzieningen, horeca en maatschappelijke functies in Heteren. In 2016 is reeds de nieuwbouw van de Beeldhof in het Hart van Heteren opgeleverd. De laatste stap is de ontwikkeling van het dorpsplein met winkels, horeca, cultuur, dienstverlening en woningen. Circa 10 ondernemers hebben samen een uniek concept neergezet op het dorpsplein. Een concept waarbij er echt aandacht is voor de bezoeker en waar unieke samenwerkingsconcepten worden uitgevoerd. Een plek van rust, waar mensen (elkaar) kunnen ontmoeten en 'ont-moeten'. Een plek waarbij lokale trots en het huiskamergevoel centraal staan. 

 

In totaal wordt er circa 1300 m2 bruto vloeroppervlakte commerciële ruimte gerealiseerd, verdeeld over twee gebouwen. In het grote pleingebouw is nog 1 unit van circa 90 m2 beschikbaar. In het kleinere gebouw tegenover de Jumbo is nog 160 m2 beschikbaar, eventueel te verdelen in twee units.

Heeft u interesse om een ruimte te huren of te kopen?

Klik dan op onderstaande knop en neem contact met ons op!

In het Hart van Heteren zijn momenteel de volgende ondernemingen gevestigd:

© 2019 door stichting Hart van Heteren.