Deel mee in ons succes!

Heteren is voor ondernemers een geweldige locatie om zich te vestigen. Met haar strategische ligging verbindt zij de Betuwe - via de Rijn - met de Veluwe. Door goede verbindingen met onder andere Wageningen, Arnhem en Nijmegen kent Heteren een groot bereik. Een dorp waar ondernemers en buurtbewoners sterk betrokken zijn en elkaar opzoeken voor unieke samenwerkingen. Gecombineerd met dorpskracht, lef en aandacht zorgt dit voor een unieke magneetwerking.

Unieke locatie

Na vele jaren van voorbereiding is het eindelijk zover dat midden in het dorp een groot gebied is vrijgemaakt voor de realisatie van het Hart van Heteren. Een unieke kans op een centrale maar betaalbare locatie tussen alle andere al aanwezige actieve en betrokken ondernemers.  

Een totaalconcept

Concreet wordt er circa 1300 m2 bruto vloeroppervlakte commerciële ruimte gerealiseerd voor winkels, horeca en (maatschappelijke) dienstverlening om het totaalconcept Hart van Heteren te verwezenlijken. Een project met een heldere en onderscheidende visie waarbij ondernemers unieke samenwerkingen met elkaar aangaan en samen een echt thuisgevoel creëren. De projectontwikkelaar verwacht in maart 2020 de omgevingsvergunning aan te vragen, waarna in het derde kwartaal van 2020 gestart wordt met de bouw. De nieuwe winkelruimte wordt in Q4 2021 in gebruik worden genomen.

​​

De huurprijs (prijspeil 2019) bedraagt indicatief 120 euro per m2 bruto vloeroppervlak per jaar exclusief btw. Momenteel hebben 9 ondernemers definitief besloten zich te vestigen in het Hart van Heteren. Diverse andere ondernemers hebben inmiddels ook interesse getoond (zie de pagina update). Er is nog ruimte beschikbaar, dus als u interesse heeft, meldt u dan snel aan, dan kan de architect bij de uitwerking van het plan nog rekening houden met uw wensen!

 

Heeft u interesse om een ruimte te huren? 

Klik dan op onderstaande knop en zorg dat u de boot niet mist! 

Beemdhof Heteren