Woningen

Naast de winkels bestaat het plan voor het Hart van Heteren natuurlijk ook uit zo’n 36 prachtige koopwoningen van verschillende typen en afmetingen. Er komen 22 appartementen, 5 tussenwoningen, 3 hoekwoningen, 4 twee onder een kap woningen en 2 vrijstaande woningen.

Op dit moment wordt door de architect de bouwaanvraag voor de plannen uitgewerkt. Zodra dat is afgerond zal Artica samen met Timmer en Timmer Makelaars en de specialisten van de Hypotheekshop Arnhem de verkoopprijzen vaststellen en de voorbereiding van de verkoop starten. De Hypotheekshop Arnhem zal voor het project een speciale aanbieding samenstellen zodat iedereen maximaal kan profiteren van de lage rente van dit moment.

 

Het gaat bij de plannen om hedendaagse woningen voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen op het dak zodat uw stook- en verbruikslasten flink lager zullen zijn dat bij traditionele woningen. In eerste instantie zullen de plannen vooral bekend zijn bij de inwoners van Heteren en omgeving. Er wordt door het verkoopteam ook nog gewacht met het plaatsen van de woningen op Funda zodat de inwoners van Heteren en omgeving een voorsprong hebben.

 

Als u interesse heeft in de woningen of de appartementen kunt u zich hier aanmelden. Zodra de voorbereidingen van de verkoop verder vorm krijgen wordt u automatisch benaderd door de mensen van Timmer en Timmer en/of de Hypotheekshop Arnhem om uw wensen op te nemen en uw uitgangspositie goed in beeld te brengen. Daarmee kunt u sneller handelen op het moment dat de verkoop echt start en vist u niet achter het net! Van belang; In deze fase van de plannen gaat het alleen om koopwoningen. Als ook de Woningstichting Heteren haar plannen heeft uitgewerkt komt er ook weer nieuw huuraanbod in Heteren. Voor deze huurwoningen kunt u zich melden bij de Woningstichting Heteren.

 

Onze interesse gaat uit naar:
  • Facebook

© 2019 door stichting Hart van Heteren.