Voorlopig ontwerp Flessestraat-Noord en Kastanjelaan-Oost in Heteren ligt klaar

 

Inwoners van Heteren of belanghebbenden kunnen een reactie doorgeven aan Gemeente Overbetuwe op het voorlopig ontwerp voor de Flessestraat-Noord en Kastanjelaan-Oost in Heteren. Je kunt het voorlopig ontwerp digitaal bekijken via www.overbetuwe.nl/heteren

 

Het opnieuw inrichten van de Flessestraat en de Kastanjelaan maakt onderdeel uit van het Centrumplan Heteren. Tevens wordt inzicht gegeven in de verkeersmaatregelen die worden getroffen op de Randwijkse Rijndijk. Gemeente Overbetuwe legt deze plannen momenteel ter inzage. Dit betekent dat je er een reactie op kunt geven. Hier lees je waar je het voorlopig ontwerp kunt bekijken en hoe je jouw reactie kunt doorgeven.

 

Jouw reactie doorgeven

Tot en met woensdag 3 juni om 12:00 uur kun je (als inwoner van Heteren of als belanghebbende) jouw reactie doorgeven aan Gemeente Overbetuwe. Dat kan per mail, brief of mondeling. Op www.overbetuwe.nl/heteren lees je hier meer over.

 

Bel-ochtend en langskomen op afspraak

In verband met de coronamaatregelen houdt de gemeente geen inloopavond. Voor al jouw vragen kun je terecht tijdens de bel-ochtend van de gemeente op woensdag 27 mei tussen 9:30 en 11:30 uur, via telefoonnummer 14 0481. Ook kun je 2 juni op afspraak langskomen om de plannen te bekijken. 

Herinrichting Flessestraat