Evenementen

Op deze pagina vind je in de toekomst meer informatie over alle dagelijkse en maandelijkse evenementen die plaatsvinden in het Hart van Heteren. Ook vind je hier binnenkort inspiratie voor leuke uitjes, mooie wandelroutes en andere bijzondere tips over wat je allemaal in Heteren kunt doen. 

Momenteel zijn we druk in gesprek met bestaande initiatieven in Heteren en zetten we ons in om nieuwe initiatieven op te zetten. Alles met het doel om straks een levendig en kloppend dorpshart te creëren dat zorgt voor gezelligheid en verbinding. Nieuwe ontmoetingen zorgen voor nieuwe inzichten en als we elkaar eens hebben ontmoet is het vanzelfsprekender om de ander een handje te helpen mocht dit nodig zijn. 

De Huiskamer van Heteren zal in de toekomst gaan dienen als broedplaats voor nieuwe ideeen en initiatieven. Heb je inspiratie? Loop dan even binnen en deel jouw idee. We helpen je op weg met handige tips, brengen je in contact met andere actieve Heterenaren of organisaties en we zorgen er samen voor dat jouw idee echt tot leven kan komen! 

Meer concrete informatie volgt z.s.m.

  • Dagelijkse evenementen

  • Maandelijkse evenementen

  • Leuke uitjes in en om Heteren

  • Mooie wandelroutes

 

Foto-Omroep-Gelderland.jpg