top of page

Evenementen

Op deze pagina vind je in de toekomst meer informatie over alle dagelijkse en maandelijkse evenementen die gaan plaatsvinden in het Hart van Heteren. Het doel van deze activiteiten is ontmoetingen faciliteren en dit doen we door mensen van zowel binnen als buiten Heteren continu bij elkaar te brengen. Doordat bewoners, bezoekers en ondernemers elkaar vaker ontmoeten ontstaat er meer levendigheid. Ons doel is om minimaal eens per maand een buitenactiviteit en minimaal eens per dag een sociale activiteit in de Huiskamer van Heteren te organiseren.


Momenteel zijn we druk in gesprek met bestaande initiatieven in Heteren en zetten we ons in om nieuwe initiatieven op te zetten. Niets staat dus nog vast en alles is dus nog mogelijk. Om iedereen alvast een idee te geven van wat de bedoeling is hebben we ter inspiratie onderstaande voorbeeldkalenders gemaakt. 


Heb je inspiratie voor een nieuwe activiteit?

Of wil je gewoon meehelpen? Stuur dan een bericht naar info@hartvanheteren.nl. Wij helpen je op weg en brengen je in contact met andere actieve Heterenaren en/of organisaties. Zo zorgen we er samen voor dat jouw idee echt tot leven kan komen! Alles met als doel om vanaf eind volgend jaar een levendig en kloppend dorpshart te creëren dat zorgt voor gezelligheid en verbinding. 

(Mogelijke) maandelijkse evenementen in het Hart van Heteren

121324666_633905404162755_62007378101143

(Mogelijke) dagelijkse sociale activiteiten in de Huiskamer van Heteren

Afbeelding1.png
bottom of page